İSTANBUL / GÜNGÖREN - Ergün Öner - Mehmet Öner Anadolu Lisesi

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OKULUMUZDA YÜRÜTÜLMEKTEDİR

Ergün Öner Mehmet Öner Anadolu Lisesi 2023 YKS Başarı Listemiz

Okulumuz 2023 Yılı eğitim öğretim yılında DYK Kurslarına verdiği önemle öğrencilerimizin başarılarında çok büyük rol oynamıştır. Bu süreçte öğrencilerimizi sınava hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz DYK Kursları ile hazırlandıkları bu yarışmaya ciddiyetle hazırlandıkları için başarı kaçınılmaz oldu. Öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haz

FIRST Robotics Competition, dünyadaki lise seviyesinde kurulan en büyük uluslararası robotik yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, her sene ocak ayının ilk haftasında yayınlanan bir tema üzerine görevleri yerine getiren bir robot tasarlamaktır.

Haz

Raylı Sistem Araçları Türkiye’de lise seviyesindeki öğrencileri raylı sistem teknolojileri üzerine çalışmaya ve elektronik, yazılım, robotik konularında kendilerini geliştirmeye teşvik etmeyi amaçlayan raylı sistem araçları yarışması İBB ve Sakıp Sabancı Anadolu lisesi organizasyonunda Esenler metro yerleşkesinde gerçekleşmiştir.Bu yarışmada takımlar, önceden belirlenmiş ölçülere göre tasarladıkları araçları ile raylar üstünde rekabet eden araçlar, otonom bir şekilde önceden belirlenmiş iki nokta arasında en hızlı şekilde hareket ederek doğru noktaya olabildiğince yakın şekilde durmaya çalışacaktır.

May

"My Reflections" uluslararası projemizin ilk etkinlğini gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz uyguladığımız nefes egzersizleri, doğru duruş  ve öz güven geliştirme çalışması ile  olumlu beden algısı geliştirmede bir adım daha atmış oldular.

Haz

1-3 Haziran'da Gebze Bilişim Vadisi'nde EURITECH - MMG Avrasya Ar-Ge, İnovasyon & Teknoloji Zirve ve Sergisi gerçekleştirdiğimiz projelerin sunumlarını yapmak için katılım gosterdik.

Ergün Öner Mehmet Öner Anadolu Lisesi Robotik Ekibi Emoner 7840 Los Angeles'da